Mivel érdemes felszerelni gépjárművünket?

Rengeteg eszköz és kiegészítő áll ahhoz rendelkezésünkre, hogy kényelmesebbé tegyük magunknak az utazást vagy egyszerűen csak feldobjuk autónk megjelenését. Ezek közül feltétlen érdemes kiemelni néhányat melyek biztosan nagy hasznára lehetnek  minden autótulajdonosoknak. Lássuk melyek azon autóskiegészítők melyek fel vagy beszerelésén mindenkinek érdemes elgondolkodnia.

Led vagy Xenon világítás

Világítástechnikai megoldások közül mindenféleképp kiemelkedő ez a kettő. A led már bizonyított szinte minden felhasználási területen. Miért is lenne pont a gépjárműipar a kivétel? Egyre nagyobb teret nyer magának az autógyártásban hiszen számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Egy hagyományos égővel összehasonlítva elképesztő különbségekre lehetünk figyelmesek. A ledek körülbelül 10szer hosszabb élettartammal rendelkeznek, és sokkal kevesebbet is fogyasztanak mint régi típusú izzók. Sokkal jobban fókuszálható és élesebb fénnyel rendelkeznek mint hagyományos társaik, illetve a rázkódásnak is jobban ellenállnak, így ha rákanyarodunk egy rosszabb minőségű útra nem kell azon aggódnunk hogy mikor fog kiégni az égőnk. A xenon izzó is remek választás ha új világítástechnikai megoldást szeretnénk gépjárművünkbe. Egyetlen hátránya a leddel szemben, hogy időre van szüksége a megfelelő fényerő eléréshez, míg a led képes azonnal maximális fényerővel világítani. 

xenon izzó

Autófóliák

Az autófóliák egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen az emberek kezdenek rájönni ezek használata nem csak a tunning autók baromsága, hanem valóban rengeteg előnnyel rendelkeznek, ezért érdemes fóliával ellátni az autót. A fóliáknak számos előnye van. Autóra és karosszériára is egyaránt érdemes felrakatni. Valódi védelmet nyújtanak. Bármilyen időjárási körülménynek ellenállnak. Védelmet nyújtanak a karcolások és kavicsfelverődések ellen is. Megszűrik a káros UV sugarakat, belátásvédelemmel rendelkeznek, remek sötétítő tulajdonsággal bírnak. Fóliával sokkal kényelmesebb és biztonságosabb az utazás.

Tolatóradarok

Tolatóradarok segítségével mindenki megkönnyítheti magának az autóval hátrafelé történő manővereket. A műszerfalon található monitornak köszönhetően teljes mértékben belátunk majd mindent. Kizárólag ajánlani tudom minden autótulajdonosnak.