LLumar szolgáltatásai

Ki ne szeretné az autóját, ami kényelmesen elviszi az embert a-ból b-be? Naná, hogy mindenki. Sokan egy autó beszerzése után már szinte elképzelhetetlennek érzik, hogy tömegközlekedésre szálljanak. Mindenhová autót használnak. Nem csoda, hiszen jelentősen megkönnyíti az ember életét, legyen szó egy nagybevásárlásról vagy egy vidéki családlátogatásról. Éppen emiatt sokan komoly pénzeket szánnak arra, hogy az autójuk a lehető legtovább megőrizze szép, eredeti állapotát. Cikkünkben, most egy olyan márkáról lesz szó, ami egyedülálló az országban. Ez nem más, mint az autófóliázás királya, a LLumar. Jöjjenek hát a LLumar szolgáltatásai:

Llumar szolgáltatásai:

Autók: a cégnek a fő vonala az autófóliázás. Profi, minőségi fóliákat tesznek fel az autóra, ami megvédi annak fényezését, állapotát. Csökkenti az autóba beszűrődő vakító fényt, ezáltal a nyári napokban sem fog felforrósodni az autónk belseje. Kiszűri az UV sugarakat, így a bőrkárosodástól is megvéd. Mindezeken túl pedig egy esetleges baleset esetén megakadályozza, hogy az üveg bezúzuljon az autóba, hiszen a fólia egyben tartja az üveget. Láthatjuk, hogy olyan szolgáltatásról van szó, ami profi védelmet nyújt autónknak. Mindezek mellett pedig karosszériafóliával is elláthatjuk autónkat, ami pedig megvédi azt a felverődő kövektől, bogaraktól, karcolásoktól.

Épület: a cég lakóépületek ablakfóliázásával és kereskedelmi épületek üvegfóliázásával is foglalkozik. Ezek mind esztétikusak, UV védelemmel látják el a bent lévőket és hővédelmi tulajdonságokkal is ugyanúgy rendelkeznek.

LLumar szolgáltatásai

Hova forduljunk, ha szeretnénk igénybevenni a LLumar fóliamegoldásait?

A LLumar országszerte különböző kivitelezőkkel működik együtt, így ha szeretnénk kipróbálni autófólia megoldásaikat, akkor nem kell mást tennünk, csak felkeresnünk az egyik hozzánk közeli kivitelezőt. Ők árajánlatot tesznek, felmérik, hogy körülbelül meddig fog tartani a munka, majd pedig szakszerűen elvégzik a fóliázási feladatokat. Mi pedig élvezhetjük a teljes biztonságot nyújtó autónkat. Ne habozzunk tehát, ha a maximális védelmet szeretnénk kedvenc járművünknek, hiszen hosszútávon kifizetődik a belefektetett idő és pénz.