Hol érdemes használt autók után kutatni?

Melyek azok az oldalak a weben vagy a közösségi médiában ahol érdemes használt autót keresni?

A legnépszerűbb hazai portál ahol használtautók után lehet kutatni a hasznalauto.hu Ezen a weboldalon rengeteg típussal találkozhatunk. Jóformán az összes létező autómárka szerepel az oldalon. Természetesen ritkaságok és luxus autók után ne itt vadásszunk viszont  hétköznapi autókból egyértelműen nincs hiány. Rendkívül jó keresővel rendelkezik, melynek köszönhetően kizárólag azon gépjárműveket fogjuk látni amelyek valóban érdekelnek minket. Kereshetünk márka, típus, hengerűrtartalom, kilométer, fogyasztás, üzemanyag, de akár szín alapján is. Rendkívül egyszerűen és gyorsan válogathatunk azon gépjárművek között melyen valóban érdekelnek. Nem csak hazai autókat találhatunk fent, német autók importálása is zajlik az oldalon keresztül. Általában kereskedők szoktak felrakni külföldi autókat, melyek honosítását és szállítását is intézik. Vásárolhatunk tehát magánszemélytől és kereskedőtől is egyaránt. Ha rendelkezünk jelenleg is autóval és csak leszeretnénk cserélni  akkor erre az oldalra feltétlen érdemes feltölteni a régi autót. Magyarország leglátogatottabb használt autós oldaláról van szó, így szinte garantált hogy eltudjuk majd passzolni régi gépjárművünket.

német autó import

Egy másik remek ötlet ha olyan facebook csoportban kezdünk el keresgélni mely kimondottan használtautók értékesítésével foglalkozik. Ezeken az oldalakon is rendkívül könnyen megtalálhatjuk leendő gépjárművünket. A közösségi média  egyre nagyobb teret nyer magának  ne szalasszuk el ezt a lehetőséget és nézzünk szét gondosan az autós facebook oldalak között. Ide is szintén érdemes felrakni eladásra kínált autónkat. Nagy eséllyel lesz majd rá jelentkező, általában ezek a csoportok több ezres létszámmal rendelkeznek így jók az esélyeink.

Manapság egyre népszerűbb külföldön használt autót vásárolni. Ahol feltétlen érdemes körülnézni az a mobile.de weboldal.  A külföldi autóbehozatalnak ugyan vannak többletköltségei mint például a szállítás és a honosítás költsége, mégis érdemes ezen elgondolkodni, hiszen jóval olcsóbban jobb állapotú autókhoz juthatunk hozzá