Felelősségteljes kutyatartás

Kutyánk egészségének megőrzése

Ahhoz hogy sokáig élvezzük házi kedvencünk társaságát a legfontosabb hogy biztosítsuk számára a megfelelő táplálékot. Olyan kutyaeledellel etessük mely tartalmazza a szükséges ásványi anyagokat és vitaminokat. Soha ne feledkezzünk meg a tényről hogy a kutya egy ragadozó állat, ezért húsra van szüksége. Egy jó minőségű kutyaeledel minimum 70%-os hústartalommal bír. Hús tartalom mellett fontos hogy tartalmazza azokat a növényi alapú anyagokat melyekre szüksége van az egészséges hosszan tartó élethez. Kutyatulajdonosként kötelességünk olyan eledel biztosítása az állat számára mely teljes mértékben megfelel számára.

A kutya helyigénye

Egy kutyának nagyon fontos hogy meglegyen a napi mozgás adagja, ezért ha lakásban tartjuk, naponta minimum egyszer vigyük el sétálni. Feltétlen alakítsunk ki egy olyan helyet számára ahová szívesen lefekszik aludni. Fontos hogy kényelmes és meleg helye legyen melyet teljes mértékben magáénak érez.  Gyakori probléma hogy azon kutyák melyek nem tudják kielégíteni mozgásigényüket, nagyon rendetlenek és sok kárt okoznak a lakásban. Mindig igyekezzünk ezt megelőzni és kellően lefárasztani az állatot.  A kényelmes fekhely kutyák részére nagyon fontos, érdemes kimondottan erre a célra készült kutyaágyakat vásárolni valamilyen webshopban.
kényelmes fekhely kutyák részére

Hol vásárolhatunk kutyaágyakat?

Számos webshoppal találkozhatunk az interneten, melyek kutyafekhelyek készítésével és forgalmazásával foglalkoznak. Ezen vállalkozásokra sajnos jellemzőek a túlárazott minőségtelen termékek ezért legyünk nagyon körültekintőek a vásárlás előtt. Kutyaágyak vásárlásához ajánlanám a Platinum Natural webshopot mely megfizethető áron és kiváló minőségben kínál különböző fekhelyeket házi kedvencünk számára. Ezen ágyak mindegyike a lehető legkényelmesebb és időtállóbb anyagból készül, ezért mindenképp érdemes elgondolkodni azon hogy nálunk vásároljunk.

Nem csak kutyafekhelyeket forgalmaznak. Minőségi kutyatápok eladására specializálódtak. Ha náluk vásárolunk akkor biztosak lehetünk benne hogy kutyánk megfelelő tápértékű eledelt fog fogyasztani. Egyedi eljárással készítenek, többféle ízesítésben, minőségi kutyatápokat melyek rendelkeznek a kellő mennyiségű hústartalommal és vitaminokkal.