Dr Bodó Gergely ügyvéd irodája

Jogi illetve szakjogászi problémáink esetén, ha még nincsen képviselőnk, akkor mindenképpen érdemes alapos kutatással megtalálni a személyes ügyvédünket.  Debrecen és Nyíregyháza területén szerencsénk van, hiszen egy remekül képzett ügyvédi iroda is a rendelkezésünkre áll. Dr Bodó Gergely ügyvédi irodája nem csak a mindennapos ügyekben tud segítségünkre lenni, mivel számos speciális szakterülettel is rendelkezik.

Dr Bodó Gergely Ügyvédi iroda specializációk

Két fontosabb szakterülete van az irodának: az ingatlanjogi ügyek intézése valamint a céges és vállalati jogi ügyek intézése. Nemcsak az egyszeri kivitelezést, de a folyamatos támogatást is igénybe lehet venni az iroda szolgáltatásai közül. ezekhez hozzá tartozik a dokumentációk és hivatalos papírok elkészítése. Továbbá a személyes jogi képviselet is a céges tárgylásoktól, adás-vételi ügyektől kezdve egészen a hivatali és bírósági eljárásokig.

A részfeladatok magukba foglalnak olyan tevékenységeket mint a cégjog, cégmódosítás, védjegyoltalom, közbeszerzési ügyek, adatvédelem, GDPR dokumentáció, adótanácsadás, ingatlanjogi ügyek. Mindezt Debrecen és Nyíregyháza vonzáskörzetében végzi az iroda, de a helyi üzleti tevékenységekkel rendelkező vállalatok számára is előnyös lehet a helyi képviselet, mégha máshol is van a székhelyük.

Céges ügyekben elsősorban a KKV képviselete a specialitás melyben benne van a szerződésminták, vállalati szabályzatok és jogi folyamatok megtervezése is.

Az ingatlanügyek területén az adásvételi szerződésektől a komolyabb megoldásokig is rendelkezik az iroda tapasztalattal.

Dr Bodó Gergely ügyvéd irodája

Online céges jogi ügyek intézése

Az internet térhódítása megállás nélkül tart 3 évtizede és egy cég sem engedheti meg magának, hogy ne rendelkezzen minél erősebb online jelenléttel. Ehhez azonban elengedhetetlen a megfelelő jogi kérdések és folyamatok reprezentálása a céges weboldalakon, webshopokban és applikációkban. Kiemelten fontos az adatvédelem megfelelő beállítása és transzparens közlése is ezeken az oldalakon. Mi sem jobb megoldás erre mint egy adatvédelemben is otthonosan mozgó ügyvéd megbízása. További információ az ügyvédi szabályzásokról elérhető a Magyar Ügyvédi Kamara oldalán.