3D futómű beállítás elérhető Dunaújvárosban

Az autórajongók és azok, akik szeretnek odafigyelni gépjárművük állapotára oda és vissza lennének a KGYD Autókereskedés Dunaújvárosban található szervizéért. A profi helyszínen igazi szakértők foglalkoznak az autók karbantartásával és ápolásával. Nézzük is meg, milyen szolgátlatásokat nyújt a KGYD Autószerviz a Dunaújvárosba érkezőknek!

Magas szintű autódiagnosztika

A high-tech berendezéseknek ksözönhetően a KGYD Szervizben az autódiagnosztikai szolgáltatásokat érdemes elsősorban igénybe venni. Az eredetiségvizsgálat és a műszakiztatás mellett például a futómű állítás is kiemelkedő szolgáltatásaik közé tartozik. Akkor is érdemes felkeresni a dunaújvárosi csapatot, ha műszakiztatás előtt meg szeretnénk győződni autónk állapotáról. Gyakran jobb inkább a konkrét vizsga előtt meggyőződni a javítanivalókról, főleg egy idősebb gépjármű esetén.

futómű beállítás

High-tech tesztebrendezések

A futómű beállítás egy olyan 3D rázópados technológiával zajlik a KGYD-nél, mely teljes mértékben szimulálja a valódi útviszonyokat. A berendezés segítségével könnyen és pontosan felderíthetők a futómű hibáját okozó alaktarészek. Ha például nehézkes kormányzást tapasztalunk autónkon, akkor gyanakodhatunk valamilyen tengelybeli gondra. Egy gyors futómű vizsgálattal pedig a javítások is 1-2 órán belül elvégezhetők, ha nem súlyos alkatrészcseréről van szó. Ebben az esetben a dunaújvárosi csapat csereautót is tud biztosítani azoknak, akiknek például az autójuk nélkülözhetetlen a mindennapi életben (például ingáznak a munkahelyük és az otthonuk között, vagy épp reggelente autóval viszik iskolába a gyerekeket).

Ha neked is szimpatikus a KGYD magas szintű technológiai háttere, a csapat szakértelme és hozzáállása, akkor keresd őket a linkelt honlapon keresztül!